5 fede events til forældrefesten

For at opretholde et sundt og velfungerende familieliv, er det altafgørende for de fleste forældre, og de også får tid sammen og med andre voksne, uden at børnene er med. Hvis diverse events for forældrene, der fungerer som afbræk i en ellers hektisk hverdag, bliver prioriteret, er der stor sandsynlighed for, at dette vil smitte positivt af på resten af familien og på det generelle overskud, som forældrene har. Selvom der altså går tid med, at forældrene er alene og væk fra børnene, kan denne tid alligevel være givet rigtig godt ud for børnene, der sandsynligvis vil opleve mere glade og veloplagte forældre. Læs herunder 5 måder, hvorpå I kan nyde jeres forældrerolle med andre ligesindede forældre.

1. Vær værtsfamilie for de andre forældre

Når det kommer til vellykkede forældrefester, er det naturligvis en forudsætning, at I lærer hinanden godt at kende, så festen kan blive afslappet, og stemningen kan blive god. En måde, hvorpå I i forældregruppen, kan lære hinanden rigtig godt at kende, er ved at tage hjem til hinanden på skift og holde forældrefesten her. Det kan foregå således, at forretten bliver serveret og spist ét sted, derefter flytter forældregruppen sig til det næste sted, hvor hovedretten serveres, det tredje sted får man dessert, og det fjerde og sidste sted kan resten af aftenen tilbringes.

2. Lav en drinkskonkurrence

Det kan ofte være underholdende med en lille konkurrence til en forældrefest, og det kan blandt andet ske i form af en drinkskonkurrence. Konkurrencen foregår på den måde, at hvert forældrepar inden festen forbereder en drink, som de tager alle nødvendige ingredienser med til, når festen skal afholdes. I løbet af aftenen serverer alle deres drinks, og til sidst kåres en vinder.

3. Teambuilding-øvelser

Teambuilding-øvelser er populære i mange sammenhænge, og de kan også være oplagte til forældrefesten – især hvis der er tale om forældrepar, som i forvejen ikke kender hinanden særligt godt. Med teambuilding-øvelser bliver I nemlig rystet sammen i forældregruppen, og I oplever måske nogle sjove sider ved hinanden, som I ikke før har set.

4. Få underholdning udefra

Udover en delikat middag til forældrefesten er et underholdende indslag altid en god idé. Dette indslag kan med fordel komme udefra, så I alle kan læne jer tilbage og nyde showet. Der findes et utal af underholdningsformer, og det er derfor helt op til jer, hvilken underholdning der vil passe bedst til jeres arrangement. Et oplagt og populært bud kan dog være en stand up-komiker, som med garanti vil få sat gang i jeres lattermuskler og få løsnet stemningen op.

5. Planlæg et fuldt arrangement på Club Riva

Hvis I foretrækker, at andre planlægger og arrangerer forældrefesten for jer, er en oplagt mulighed at holde festen på et sted, som tilbyder færdige løsninger, hvad angår forældrefester.Se mere hos Club Riva, der har udviklet et koncept for forældrefest, her. På Club Riva tilbydes forældrefester, der er planlagt for jer fra start til slut, og hvor I altså blot skal ankomme og nye festen. I får blandt andet velkomstdrinks, buffet, kaffe og meget mere, hvis I afholder festen her, ligesom der også er sørget for god musik, så dansegulvet kan blive fyldt, og festen kan vare til den lyse morgen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.