Husk at holde fast i romantikken, efter I er blevet forældre

Dette indlæg er sponsoreret og lavet i samarbejde med den/de partnere, der linkes til.

Lad os være ærlige. Nogle gange kan det være hårdt at være forælder, og specielt hvis man lige har fået en lille ny for første gang. Pludselig går man fra at være to til at være tre, og fra den ene dag til den anden er livet forandret. Der kan meget nemt gå bleskift, indkøb og logistik i hverdagen, og måske bliver romantik og intimitet mellem dig og din partner ikke den højeste prioritet.

Husk, at I er et par

At blive forældre er på mange måder vidunderligt, og mange oplever også at blive helt nyforelskede, efter et barn er kommet til verden. Men det kan ikke helt undgås, at den gamle romantik fortager sig en smule. Det er derfor meget vigtigt, at I som par husker på at finde tid til at pleje jeres forhold. For ja, som forældre har I ansvaret for et andet menneske, men I er også et par.  

Hvis I går sur i hverdagen, kan det hurtigt skabe gnidninger derhjemme, og det går i sidste ende ud over jeres evner som forældre. I kan finde endnu mere inspiration og gode råd på Pernillekronborg.dk, hvor I også kan få hjælp, hvis jeres parforhold trænger til et lidt grundigere eftersyn.

Dyrk romantikken derhjemme

Der er masser af måder, hvorpå I kan holde romantikken og parforholdet i live. Måske kan I sende børnene hjem til farmor og farfar, tænde nogle stearinlys og have en romantisk aften bare jer to. Det gør virkelig underværker, og jeres energi og overskud vil vokse enormt i hverdagen, når I har hinanden at læne op ad. Vigtigst af alt skal I turde være ærlige over for hinanden. Kernen i ethvert forhold er kommunikation og ærlighed. Det lyder måske som en kliché, men hvis man tør være ærlig over for hinanden, kan mange konflikter løses, før de vokser sig for store, og I vil samtidig opleve at udvikle jer både som forældre og som par.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.