Mangler du gaveideer til piger? Få inspiration her

Gift ideas

Rangler, dukkehuse, perler og en tablet med hundrede forskellige spil. Et pigeværelse kan være fyldt med ting og sager uanset alderen på pigen. Det kan oftest være svært at finde på en gave, der skiller sig lidt ud fra mængden. Men med den rigtige gave kan du være med til at udvikle barnets fantasi, og gaver af god kvalitet kan være mindst lige så spændende som at sidde med en tablet i hånden. En gave hun kan lege med, sove med eller gå tur med. En gave der bliver fyldt med unikke minder lige fra begyndelsen. Men hvordan finder du en gave, der ikke bare bliver en del af mængden? Her får du forskellige gode råd og idéer til, hvad du kan kigge efter, når du skal finde en gave til små piger.

Gør gaven personlig

Tænk over, hvilken pige du skal give gaven til. Hvis du kender hende godt, så har du måske en ide om, hun foretrækker alt, hvad der er lyserødt, eller om hun er fløjtende ligeglad med, om legetøjet er til piger eller drenge. Tænk på noget, der enten allerede er hendes interesse eller endnu bedre, noget der kunne blive hendes interesse. Det kan for eksempel være et legetøjskamera eller en kasse med sygrej. Hvis du vil give gaven et ekstra personligt lag, så kan du tilføje en hjemmelavet lille ting. Det kan være, at du kan nå at strikke en trøje til bamsen eller hækle et net til den nye fodbold. Hvis pigen er lidt ældre, kan du også købe garn og give hende et kursus i at strikke. Udnyt dine kreative evner, for så snart hun har opdaget, at du har brugt tid på gaven, så vil det gøre stort indtryk. Har du ikke tid eller evner til at stikke eller hækle, så kan du lave et hjemmelavet kort, invitere en tur i zoologisk have eller på stranden, hvor I kan tage gaven med.

Vælg en gave i god kvalitet

Hvis gaven skal holde i mange år, så er det vigtigt, at den er i en god kvalitet og i børnevenligt materiale. Samtidig skal du være opmærksom på, at gaven passer til alderen, så der ikke er løse genstande, der kan komme galt i halsen. Det franske mærke Moulin Roty er et mærke, der har fokus på høj kvalitet, samtidig med at de har et bredt udvalg af produkter. Du kan finde både møbler, dukker, bamser, tekstiler og legetøj til både babyer og børn lige her. Bamserne fra Moulin Roty er lavet i et specielt design, og det vil måske vække ekstra opmærksomhed til netop din gave.

Hvis designet fra Moulin Roty falder i god jord, har du samtidig muligheden for at give gaver fra dette univers flere gange i træk, i og med at de både har baby- og børneting. Produkterne findes i alle prislejer, så uanset om det er en stor og flot dåbsgave eller en lille ”bare fordi”-gave, så kan du finde noget inden for budgettet.

Hvis du vælger en gave i god kvalitet, som passer til både pigen og dig, så er der grundlag for, at det er en gave, hun bliver rigtig glad for.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.